Ungdom

Fusion är en ungdomsgrupp för dig som går i högstadiet och uppåt. Vi träffas på fredagar kl 19.00 i Pingstkyrkan och hänger tillsammans, leker roliga lekar, fikar och vi ägnar alltid en stund åt att sjunga och be och berätta om det största och bästa: Jesus Kristus.

Har du några frågor är det bara att höra av dig till:
Matthew: 0735-23 56 37
E-post: fusionpklund@gmail.com

För mer info kan du gilla Fusionpklund på Facebook. Du kan också följa “fusionpklund” på instagram och snapchat för att se vad som händer och är på gång i Fusion.
Vi ses!

Grundstenar

Grundstenarna är en undervisning i den kristna tron, för ungdomar mellan 13-15 år. Kursen är indelad två delar; höstterminens fokus ligger på kristna grundläror och vårterminens fokus ligger på det kristna livet.

Målet är att grundstenarna ska ge en grundläggande ingång i den kristna tron som vi hoppas ska leda till en levande tro som tar sig uttryck i dop och församlingsliv.

Just nu är det ingen kurs inplanerad men har du frågor? Tveka inte att höra av dig till ungdomspastor Matthew Nowachek!

matthew.nowachek@lund.pingst.se

mob. nr: 0735235637

Missionsstipendiet

Pingstkyrkan i Lund delar två gånger per år ut stipendium till ungdomar som vill få erfarenhet av vad missions/biståndsarbete är. Du som är medlem i Pingstkyrkan i Lund eller känd för ditt engagemang i kyrkans verksamhet är behörig att söka. Sista ansökningsdag är 1 april respektive 1 oktober.
Ansökan skickas till: mrad (at) lund.pingst.se.

Ansökningsblankett

PM missionsstipendiet

PMU:s uppförandekod

Be för mig!

Vi ber gärna för dig

Vill du att vi ber för dig?

Mejla oss här.

Vill du att vi ber för dig?

Mejla oss här.

Så roligt att du vill få vårt Nyhetsbrev!

Fyll i formuläret nedan och följ sedan instruktionerna.