Ungdom

Fusion är en ungdomsgrupp för dig som går i högstadiet och uppåt. Vi träffas på fredagar kl 19.00 i Pingstkyrkan och hänger tillsammans, leker roliga lekar, fikar och vi ägnar alltid en stund åt att sjunga och be och berätta om det största och bästa: Jesus Kristus.

Har du några frågor är det bara att höra av dig till:
Matthew: 0735-23 56 37
E-post: fusionpklund@gmail.com

För mer info kan du gilla Fusionpklund på Facebook. Du kan också följa “fusionpklund” på instagram och snapchat för att se vad som händer och är på gång i Fusion.
Vi ses!

Grundstenar

Grundstenarna är en undervisning i den kristna tron, för ungdomar mellan 13-15 år. Kursen är indelad två delar; höstterminens fokus ligger på kristna grundläror och vårterminens fokus ligger på det kristna livet.

Målet är att grundstenarna ska ge en grundläggande ingång i den kristna tron som vi hoppas ska leda till en levande tro som tar sig uttryck i dop och församlingsliv.

Just nu är det ingen kurs inplanerad men har du frågor? Tveka inte att höra av dig till ungdomspastor Matthew Nowachek!

matthew.nowachek@lund.pingst.se

mob. nr: 0735235637

Missionsstipendiet

Pingstkyrkan i Lund delar två gånger per år ut stipendium till ungdomar som vill få erfarenhet av vad missions/biståndsarbete är. Du som är medlem i Pingstkyrkan i Lund eller känd för ditt engagemang i kyrkans verksamhet är behörig att söka. Sista ansökningsdag är 1 april respektive 1 oktober.
Ansökan skickas till: mrad (at) lund.pingst.se.

Ansökningsblankett

PM missionsstipendiet

PMU:s uppförandekod

Vill du att vi ber för dig?

Mejla oss här.

Så roligt att du vill få vårt Nyhetsbrev!

Fyll i formuläret nedan och följ sedan instruktionerna.

Vill du att vi ber för dig?

Mejla oss här.