Lediga anställningar

Är du den vi söker?

Pingstkyrkan i Lund har i nuläget två tjänster lediga som kan sökas. Dels söker vi en praktisk fastighetsförvaltare på 50-100 procent samt en tjänst med vårt sociala arbete om 50 procent med möjlighet till utökat med 25 procent vikariat under begränsad tid.

1. Social tjänst om 50 procent, med möjlighet till utökat med 25 procent vikariat under begränsad tid

Övergripande

Den sociala tjänsten skall arbeta tillsammans med verksamhetsledaren för det sociala arbetet och är underställd denna, samt församlingens föreståndare. Uppdraget är att arbeta utifrån verksamhetens uppsatta mål, som utarbetas av det sociala rådet och församlingsledningen.


Arbetsuppgifter sociala tjänsten

Kvalifikationer sociala tjänsten

2. Praktisk fastighetsförvaltare

Vi söker en medarbetare till förvaltning och underhåll av våra fastigheter. I det arbetet leder man skötsel, underhåll och utveckling av församlingens fastigheter och jobbar tillsammans med vår fastighetsskötare och församlingens fastighetsråd. 

Anställningen är en deltidstjänst på 50%, men det finns goda möjligheter att utöka  arbetsbeskrivningen för att få en heltidstjänst beroende på den sökandes profil. Till exempel, har församlingen en del planerade byggprojekt som behöver hantverkare. Alternativt kan tjänsten kombineras med uppgifter inom församlingens andra verksamhetsområden.

Arbetsuppgifter fastighetsförvaltare:

Kvalifikationer

Vi förutsätter att du delar Pingstkyrkans värdegrund och att du har någon form av församlingsengagemang sedan tidigare.

Pingstkyrkan i Lund äger två fastigheter. En fastighet i Lund på Stora Södergatan 25 som utöver församlingens egna lokaler, kontor och butik inrymmer uthyrda lägenheter, kontor, studentrum och garage. En fastighet i Genarp på Risav 2 som utöver församlingens butik inrymmer uthyrda lägenheter, industrilokaler och en hjälpverksamhetsdepå. Församlingens fastighetsråd ansvarar för att utvecklingen och skötseln av båda fastigheterna tillsammans med en anställd fastighetsskötare och volontär arbetskraft.

För ytterligare information kontakta:
Pastor Henrik Åström 073-158 70 12
Fastighetsrådets ordförande Jacob Svendenius 073-319 00 99

Vill du att vi ber för dig?

Mejla oss här.

Så roligt att du vill få vårt Nyhetsbrev!

Fyll i formuläret nedan och följ sedan instruktionerna.

Vill du att vi ber för dig?

Mejla oss här.