Mathjälpen i Lund

Mathjälpen vill stötta personer som har det tufft ekonomiskt. Detta gör vi genom att hämta varor med kort datum från våra samarbetspartners Stora Coop Lund, Coop Trollebergsvägen och ICA Mobilia. Istället för att slängas blir matvarorna del av en svinnsmart matkasse. Eftersom vi delar ut det vi får in varierar matkassens innehåll och mängd. Den bör därför inte ses som komplett, utan som en hjälp på vägen. 

ДОМАШНЯ СТОРІНКА

Щоб отримати продовольчу допомогу, ви повинні спочатку подати заявку та отримати підтвердження від нас, що ви можете забрати продукти. Mathjälpen не роздає їжу людям, які не подали заявку та не отримали підтвердження, що вони можуть збирати їжу.

Щоб подати заявку, заповніть цю форму.

Behöver du få en matkasse?

Fyll i det här webbformuläret. Formuläret innehåller frågor för att kunna göra en behovsbedömning och anpassa matkassens innehåll. Din ekonomiska situation avgör om vi kan erbjuda matkassar eller inte. Vi kan endast erbjuda matkassar till personer boende i Lunds kommun. Sedan bokar vi en tid för hämtning av matkassen i Pingstkyrkan under någon av våra utdelningsdagar, som är måndagar, onsdagar och fredagar kl 17-18.

Vill du hjälpa till?

På Mathjälpen kan du ge av din tid och ditt engagemang som volontär. Du kan vara med och hämta varor i butik, packa matkassar eller dela ut matkassar. Som volontär får du möjlighet att bidra, utvecklas och lära känna andra härliga volontärer. Kontakta oss om du vill vara med så berättar vi mer!

Daniela Rask och Sven Olsson berättar mer om Mathjälpen

Kontakta oss!

E-post
mathjalpen@pklund.se

Telefon:
Lena 070-600 38 88
Åsa 072-084 26 85

Ann 076-525 18 15

Vill du att vi ber för dig?

Mejla oss här.

Så roligt att du vill få vårt Nyhetsbrev!

Fyll i formuläret nedan och följ sedan instruktionerna.

Vill du att vi ber för dig?

Mejla oss här.