Uthyrning lokaler

Pingstkyrkan i Lund ligger ett stenkast söderut från Stortorget, med ingång från Stora Södergatan 25. Hela byggnaden har under det senaste året genomgått en totalrenovering och vi kan nu erbjuda lokaler i skiftande storlek för konferenser, föreläsningar, bröllop, minnesstunder i samband med begravning, möten, sammanträden och konserter.

Det finns också möjlighet för mindre dansgrupper att hyra vår dansstudio med spegelvägg och musikanläggning. Lokalerna är tillgänglighetsanpassade (förutom Lilla konferensrummet) och det finns hiss mellan samtliga våningsplan.
I samarbete med våra partners kan vi erbjuda helhetslösningar med catering och servering vid större arrangemang. Totalt kan, om alla utrymmen tas i anspråk, cirka femhundra personer vistas i lokalerna samtidigt.

Stora salen

stora-salen
Har plats för cirka 250 personer. Tillgång till WI-FI och hörslinga. Scenen är 3,5x 12 meter och har tre kabelbrunnar med vardera åtta anslutningar. Fullt utrustat PA-system med digital mixer. Frontljus samt dim- och färgbart takljus. Möjlighet till ytterligare ljus. Projektor. Mobil whiteboard. Tolkningsbås med möjlighet att hyra tolkutrustning.

Festvåningen

festsalen
Upp till 200 sittande gäster. Sommartid kan även uteplatsen användas. Fullt utrustat kök med kylrum, storköksugn, spis, diskanläggning och tillredningsrum. Kaffekök med dryckeskyl i direkt anslutning till festsalen som kan delas av med skjutvägg. Ljudanlägning med mixerbord. Projektor. WI-FI. Mobil whiteboard.

Lilla konferensrummet

konferensrummet
Mindre konferensrum med plats för 8-10 personer. Tillgång till pentry med kaffekokare och mikrovågsugn. WI-FI. Whiteboard. Projektor. Dimbart takljus. Ljudsystem.

Källarvåningen/Grupprum

grupprum
Rymmer totalt cirka 60 personer. Två grupprum för 12-15 personer vardera. Gemensam serveringsyta för 20-30 sittande. Kök med spis, ugn, kyl och frys, kaffebryggare och vattenkokare. Mobil whiteboard. WI-FI. Soffgrupper för avkoppling och gemenskap.

Dansstudion

dansrummet
Har plats för 10-15 dansare. Spegelvägg. WI-FI. Dimbart takljus. Mobil ljudanläggning med bluetooth. Tillgång till dusch.

 

Prislista

Stora festsalen

Halvdag: 3.495 kr
Heldag: 4.995 kr

Festvåningen

Halvdag: 2.215 kr
Heldag: 3.395 kr

Grupprum

Halvdag: 735 kr
Heldag: 845 kr

För bokning eller prisuppgift vid kombination av två eller flera lokaler, kontakta Caroline Krook på 0709-52 40 16 eller caroline.krook@pklund.se

 

 

Vill du att vi ber för dig?

Mejla oss här.

Så roligt att du vill få vårt Nyhetsbrev!

Fyll i formuläret nedan och följ sedan instruktionerna.

Vill du att vi ber för dig?

Mejla oss här.