Stickcafét

Pingstkyrkans stickcafé – möter många olika behov

Äntligen har vi träffats igen!

Efter ett långt uppehåll sedan i höstas har Pingstkyrkans stickcafé haft ett par efterlängtade samlingar under juni månad, anpassade till de
generella begränsningar som gäller.

Just nu…
gör stick-cafeét ett sommaruppehåll för den organiserade verksamheten men spontanträffar kommer att äga rum mellan några av deltagarna. Höstterminen är planerad att starta onsdagen 8 september klockan 11.00-13.00.

Naturligtvis kommer hänsyn tags till då eventuellt fortfarande gällande begränsningar.

Vad är stickcaféet för något?

Vårt stickcafé på onsdagar i Pingstkyrkans församlingsvåning är en uppskattad och viktig mötesplats för många med god gemenskap runt fikaborden. Och så det gemensamma målet att allt som vi stickar på olika sätt ska komma behövande till del.
Verksamheten startade 2009 och har sedan dess pågått med samlingar varje onsdag under terminerna. Under åren har vi kunnat bidra med hjälp till exempel till ett barnhem i Ukraina och utsatta barn i Litauen.

De stora insatserna har vi gjort med regelbundet bistånd på olika sätt i Lettland, bland annat ett fritidshem i Tukums väster om Riga, stöd till barnhem och behövande familjer och julklappspaket till ett större äldreboende.

Be för mig!

Vi ber gärna för dig

Vill du att vi ber för dig?

Mejla oss här.

Så roligt att du vill få vårt Nyhetsbrev!

Fyll i formuläret nedan och följ sedan instruktionerna.

Vill du att vi ber för dig?

Mejla oss här.